Discussion » Feedback & Suggestions » Photo uploading issue...

  • Cindy
    Cindy wrote:

    I've been experiencing some photo uploading issue the past few days..

    Every time I tried to upload pics, it shows "Server (IO) Error" which forbids me to process to the next step...

    Please let me know what I should do.

    Thanks,

    Cindy

  • 叮噹叔叔 (令狐叮噹)

    ...

    Cindy, how are you actually doing this at the moment? Can you write down the steps?

  • Cindy
    Cindy wrote:

    “upload photos” -> "upload to existing album" -> proceed to image upload -> "browse" and choose a pic -> XXX.jpg appear on the uploading queue(pending status) -> click "upload photos"

    --->it shows "Server (IO) Error" under the pic name in the uploading queue

  • 叮噹叔叔 (令狐叮噹)

    ...

    I just tried it ... though it was successful, it still gave me an "Error 500" ...

  • Pete DeMola
    Pete DeMola wrote:

    We tested it ten minutes ago and it worked fine.

    Maybe your photos are too large. Try uploading something under 4MB to see what happens.

  • Malin Aaker
    Malin Aaker wrote:

    Had this recently, but the pics were actually uploaded and I could see them in my gallery even though an error was displayed during the upload process...

  • Cindy
    Cindy wrote:

    i tried it again.. the pics are shown as uploaded.. but it doesnt appear to be in my album..

  • Pete DeMola
    Pete DeMola wrote:

    We just ran some tests and it works for us. 

    If anyone is still having problems, send one of us a PM with the following info:

    1.) Which browser are you using?
    2.) What's the error message?
    3.) What's the file type and size?

    That info will help us with the diagnosis and troubleshooting the problem.

    Thanks!

    As a refresher:

    1. Click "Upload photos"
    2. Upload to existing album > proceed to image upload
    3. Browse > [selected image] > Upload photos > save
    4. Done

    Also works for "Upload to a new album"

  • 叮噹叔叔 (令狐叮噹)

    ...

    Q: guys, when did you two find this problem? I just uploaded on Tuesday, and it worked just fine ...

  • Petter Meisfjordskar

    I gave up with uploading. I upload but some never get in the album. I then fail to find where to find them.

Please login to post a reply to this thread.

WeLiveInBeijing

WeLiveInBeijing.com is a social community for people living in or traveling to Beijing.

Powered by: Bloc